Her siparişte ÜCRETSİZ GÖNDERİM
WHATSAPP DESTEK HATTI 0536 064 92 24
Bize Ulaşın
Büyük Gelen Ayakkabılarımızın Küçük Sırları
Şubat 03, 2019

Günümüzde farklı ayakkabı modeli bulmak kimi zaman zor gelebilir. Bazen çok beğendiğiniz bir ayakkabının büyük gelmesi, sizi üzebilir. Hiç üzmesin. Çünkü bunun da çeşitli yöntemleri var. Bu yazımda sizlerle bunları paylaşacağım.

Ayakkabımızı küçültmeye öncelikle yarım tabanlık ile başlayalım. Adından da anlaşıldığı gibi son zamanlarda oldukça revaçta olan bu tabanlıklarla ayakkabımızı yarım numara küçültebiliriz.

Bir diğer küçültme yöntemimiz ise; tam boy tabanlıkBu tabanlıklar kumaş,deri, keçe veya silikondan üretilebilmektedir. Bunları kullanarak da o çok beğendiğiniz ayakkabıyı ayağınıza uygun şekilde giyebilirsiniz.

İngilizce olarak kullandığımız sizers adı verilen küçük petlerden oluşan parçaları ayakkabınızın ön kısmına yerleştirerek de yarım numara kadar küçültebilirsiniz. Üstelik canınızı acıtmasın istiyorsanız, almış olduğunuz ayakkabının tabanına rahatlıkla koyabilirsiniz.

Bazen de ayakkabınızın arka kısmına yerleştirmek için kullanılan sırt desteklerini tercih edebilirsiniz. Bunları ayağınızın arka kısmına yapıştırdığınızda, ayakkabı artık ayağınızdan çıkmaz. Artık o istediğiniz ayakkabılarla rahat adımların keyfini çıkarabilirsiniz.