Her siparişte ÜCRETSİZ GÖNDERİM
WHATSAPP DESTEK HATTI 0536 064 92 24
Bize Ulaşın
Siyah Elbise ile Hangi Renk Ayakkabı Giyilir?
Temmuz 22, 2019

Tüm davetlerin, özel gecelerin ve partilerin vazgeçilmezi olan siyah elbise, şıklıkla beraber asil oluşu ile çevrenizdekilerin dikkatini sizin üzerinize çekecektir. Kombinleme açısından kolay olan siyah renk, günün her saatine her mekana kolayca da adapte olabilmektedir. Tabiki elbiseyi tamamlayan aksesuarımız olmazsa olmaz şık ve uyumlu ayakkabılarımızdır. Siyah elbise altına kombin yapacağımız ayakkabı da elbisenin kendisi kadar önemlidir. Kadınlar genelde ayakkabı tercihlerini siyahtan yana kullanırlar. Dikkat edilmesi gereken husus ise, elbise ile ayakkabının siyah tonlarının da uyumlu olması gerekir. Bundan dolayı son zamanlarda ton sür ton ya da aykırı renkler popüler ve dikkat çeker hale geldi. Artık siyah elbiselerimizin altına birden fazla renk seçeneğimiz mevcut.

Siyah elbise ile en çok uyumu yakalayan renk tonu kırmızı ayakkabılardır. Kırmızı siyahın asilliğine zerafet eklemektedir. Elbisenizin türüne göre kırmızı ayakkabılarımızın topuğu da uyumlu olursa ortaya mükemmel bir tablo çıkacaktır.

Bunun yanında bir diğer yakıştırdığım renk ise; pembe tonlarında bir ayakkabı siyahı yeniden canlandıracak görünüme kavuşturacaktır. Pembe bir ruj ile kombinlediğinizde davette tüm dikkatler şüphesiz sizin üzerinizde olacaktır.

Bazen de elbiseyi ön plana çıkarmak istediğimizde pudra ve pastel tonlarında bir ayakkabı giymek sizi amacınıza ulaştıracaktır. Özellikle iş yemeklerinde ten rengi topuklu ayakkabıları ten rengi çantalarla kombinleyebilirsiniz.