Her siparişte ÜCRETSİZ GÖNDERİM
WHATSAPP DESTEK HATTI 0536 064 92 24
Bize Ulaşın
Kadın Ayakkabı Modelleri ve İsimleri
Temmuz 19, 2019

Bir ayakkabı mağazasının vitrinine bakıp iç geçirdiğimiz çeşit çeşit şık ayakkabıların isimlerinin ne olduğunu bazen merak ederiz. Sosyal medyada veya e-ticaret sitelerinde göz gezdirdiğimiz ayakkabıların aksesuar olarak ne kadar önemli olduğunu ve revaçta olduğunu görürüz. Bu kadar çeşidi bir arada görünce de çoğu zaman kararsız kalabiliyoruz. Aslında giydiğimiz kıyafeti tamamlayan olmazsa olmaz aksesuarıdır ayakkabı.Buradan yola çıkarak, kadın ayakkabılarında modellere ve isimlere bir göz atmakta fayda var.

1. Stiletto

Bir kadını şık olduğu kadar seksi gösteren bir tarz olan ayakkabı olmaya devam ediyor. Çekici oldukları kadar da kadınlar için acı verici bir deneyim olabiliyor. İnce topukları da giymeden bir davete ya da partiye gitmeyi hayal bile edemiyoruz.

2. Babet

Kadınların son zamanlarda rahatlık ve konfor açısından giydiği bir model olan babet düz taban ve daha çok spor şıklık oluşturmaktadır.  

3. Klasik Siyah Topuklu

Aslında her yaşa ve her zamana uyan hiç vazgeçemediğimiz ayakkabı modeli olan klasik siyah topuklular, modanın en gözde parçalarından biri olmaya hep devam edecek gibi gözüküyor. Biz kadınlar için siyah olsun, az topuklu ve yüksek topuklu olması çoğu zaman farketmez. Risksiz şıklık diye de adlandırabiliriz. İş görüşmelerimizin mükemmel geçmesini sağlayan ve özgüven aşılayan gözde aksesuarlarımızdandır. Bazen bir jean ile de kombinlediğimizde aynı özgüveni yaratan ayakkabılardır.

 

4. Slip-on Ayakkabı 

Farklı renk, desen ve tarzda üretilen slip on ayakkabılar da günlük hayatımızın bir parçası haline geldi. Kolayca giyilebilir olmasından dolayı İngilizce'den çevrilmiştir.

5. Bilekten Bağlı Topuklu

Eğer yüksek topuklara alışık değilseniz ama yine de yüksek topuklu giymek istiyorsanız mutlaka bilekten bağlı olmasına dikkat ediniz. Ayağı saran ve bileği koruyan bir tarzı olduğu için en çok tercih edilenler arasındadır. 

6. Asimetrik Kesim 

Asimetrik kesim ayakkabı ayağınızı daha da şık hale getirecek bir model olup daha çok ince uzun ayaklı kadınların tercih ettiği bir tarzdır. Farklı renklerde ya da iki renkli kullanımıyla her kombine kolayca uyabilmektedir.

7. Dolgu Topuk 

Dolgu topuk ayakkabı bir ayakkabıdan daha fazlasıdır. Uzun boylu gözükmek isteyen kadınların hem de ince ve yüksek topuklu ayakkabı giyemeyen kadınların tercihi olmaya devam edecek.